CGMB A APROBAT PROIECTUL CARE PREVEDE REALIZAREA UNEI REŢELE DE PISTE PENTRU BICICLIŞTI ÎN ZONA CENTRALĂ A BUCURESTIULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul referitor la realizarea unei reţele de piste pentru biciclişti în zona centrală a Bucurestilui a fst aprobat de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).
Lungime totală  a acestei retele va fi de aproximativ 70 de km si se va desfasura pe 34 de străzi. Lucrarile de executie vor costa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro si vor dura patru luni de zile. Potrivit Primăriei Capitalei, pe acest traseu vor fi amplasate ulterior şi şase parcări publice pentru biciclete.

Traseul stabilit de autorităţi este următorul: Piata Victoriei - b-dul Aviatorilor - b-dul Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Soseaua Pipera – Str. Alexandru Serbanescu – b-dul Aerogarii – DN1 - Piata Presei Libere - Soseaua Kiseleff - b-dul Constantin Prezan.
”Traseele pistelor de biciclisti vor fi amplasate în principal pe platforma comună cu partea carosabilă, sau, acolo unde ele există şi profilul transversal permite, pe platforma comună cu trotuarul pietonal”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Obiectivele acestui proiect, implementat de Primăria Capitalei, sunt:

- integrarea Municipiului Bucuresti în reţeaua europeana pentru ciclişti – drumuri verzi – Reţea Metropolitană de Trasee Cicloturistice;
- promovarea tuturor tipurilor de deplasare urbană: mersul la serviciu şi deplasarea în interes de serviciu, curier urban rapid sau chiar servicii publice pe bicicletă ca factor de eficienta economica, cumpărături, turism pe baza centrelor de închiriere, relaxare, sport;
-  creşterea siguranţei traficului cicliştilor şi a pietonilor pe arterelor de circulaţie existente;
- diminuarea efectelor poluării aerului asupra mediului şi sănătăţii populaţiei, cauzate de emisiile de gaze de eşapament;
-  încadrarea emisiilor în valorile - limita admisă la nivel european, pentru aerul ambiant.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus