CHELTUIELILE PENTRU REPARAREA FATADELOR BUCURESTIULUI VOR FI ACOPERITE DE PMB

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Miercuri, Consiliul General al Capitalei a aprobat un proiect de hotarare care prevede ca municipalitatea va acoperi cheltuielile pentru repararea fatadelor cladirilor. Proprietarii sau asociatiile sunt obligate sa returneze banii in termen de 10 ani.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 37 de voturi "pentru" şi 11 "împotrivă" şi prevede încheierea de contracte între proprietarii de imobile care au faţadele deteriorate şi Primăria Capitalei. Sumele urmează a fi stabilite în funcţie de fiecare clădire.

Primele zone care vor intra în acest proiect sunt cele de la Universitate, Magheru şi Lascăr Catargiu. În proiectul de hotărâre nu vor intra clădirile cu risc seismic 1.

"Mulţi bucureşteni, proprietari sau administratori ai unei clădiri, chiar dacă doreau să contribuie la repararea faţadelor, nu aveau fonduri suficiente. Primăria Capitalei va asigura aceste fonduri, iar la finalizarea lucrării, respectiva persoană sau asociaţie poate să plătească pe o perioadă de 10 ani suma alocată. Până acum, era un real impediment. Partea care trebuia să fie plătită de către proprietar era o piedică în repararea acestor faţade, din lipsa banilor, nu din alt motiv", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus