CHILIPILURI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In functie de activele detinute primele trei banci din Romania au scos la vanzare 3.400 de apartamente şi case executate silit. Din cauza scaderii preturilor din piata imobiliara, diferenta dintre locuintele executate silit si cele existente in piata nu mai este asa de mare. Locuintele executate silit nu mai sunt practic adevarate chilipiluri imobiliare.
Cumpărarea unui imobil al unui proprietar executat silit nu mai este chiar o afacere, spun avocaţii. 
Mulţi dintre cei executaţi silit nu au altă locuinţă. Nu înţeleg, de fapt, prin ce trec, că urmează să fie evacuaţi. Licitatorul, când vine şi plăteşte, are impresia că poate intra în posesia imobilului imediat”, spune avocatul Adrian Cuculis.
Desi pretul solicitat pentru vanzarea acestor imobile este mai mic decat pretul mediu al pietei, acestea nu isi gasesc usor cumparatori. Cel mai greu se vand casele si terenurile. 
Restanţele mai mari de 30 de zile înregistrate de persoanele fizice au depăşit, la jumătatea anului, 11,46 miliarde de lei. Numărul creditelor neplătite a atins în iunie nivelul maxim al ultimului an, respectiv 951.000 de restanţe.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus