CHINA, TARA CU APROXIMATIV 10 MILIOANE DE LOCUINTE NEOCUPATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliara din China este aproape de a se prabusi. Expertii sustin ca economia tarii va fi vizibil afectata deoarece, anul trecut tranzactiile imobiliare din China au reprezentat 11,9% din PIB-ul tarii.
Numarul de aproximativ 10,2 milioane de rezidente nefolosite, au dus la 15% rata de neocupare a acestor locuinte. Potrivit unui studiu realizat de grupul Credit Lyonnais Securities Asia (CLSA), numarul caselor de acest gen poate urca anual cu 3 pana la 4 milioane.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus