CHINEZII CONSTRUIESC UN ZGARIE-NORI IN LONDRA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cladirea rezidentiala ce va fi construita de chinezi pana in anul 2020, va avea cel mai inalt regim de inaltime al blocurilor de locuinte din Londra. 
Cladirea in valoare de 800 milioane de lire va fi realizata de cel mai mare dezvoltator imobiliar din Shanghai, Greenland Group. 
Turnul zgarie-nori va avea la etajele superioare apartamente de lux, la care se va ajunge cu lifturi private. Imobilul va avea 67 de etaje si se va inalta pana la 235 de metri deasupra solului si va fi construit in apropiere de Canary Wharf din Docklands. 
Odata ridicat, acesta va reprezenta cea mai inalta cladire de locuinte din vestul Europei, potrivit The Guardian.

Complexul rezidential va fi cu circa 50 de metri mai mare decat St. George Wharf Tower din Vauxhall, care este in acest moment cel mai inalt bloc din Londra.

Conform dezvoltatorului imobiliar, blocul va avea ''facilitati de cinci stele'' - inclusiv o piscina ''infinita'' ce va oferi o priveliste spectaculoasa asupra orasului - rezervate celor care vor cumpara apartamente de lux, al caror pret va ajunge chiar si la 3 milioane de lire.

Reprezentantii Greenland Group, care se afla in spatele constructiei a zece dintre cele mai inalte cladiri din lume, au declarat ca ''Spire London'' va fi gata in 2020.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus