CHIRIAS SAU PROPRIETAR?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Atunci cand vă aflaţi în faţa unei decizii de cumpărare a locuinţei, este indicat să vă puneţi în locul unui investitor şi să gândiţi în termeni de rentabilitate a investiţiei pe care urmează să o faceţi. Cumpărarea unei locuinţe este considerată rentabilă dacă suma investită se amortizează din chirie în mai puţin de 15 ani
Cel mai frecvent calcul de rentabilitate întâlnit pe piaţa românească este comparaţia simplistă a chiriei cu rata unui credit pe 30 de ani. În urma reducerii dobânzilor bancare aferente împrumuturilor în lei, chiriile au ajuns să depăşească nivelul ratei, făcând astfel preferabilă achiziţia unei locuinţe în detrimentul chiriei. Totuşi, această abordare nu este tocmai corectă. Exerciţiul ţărilor dezvoltate ne arată că un prim calcul de rentabilitate al unei investiţii imobiliare trebuie gândit în termeni de amortizare din chirii. Pentru a face o investiţie rentabilă, preţul de achiziţie al unui apartament trebuie acoperit din chirii în mai puţin de 15 ani.


Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus