CIRCULATIA RUTIERA, UN FACTOR IMPORTANT IN DECIZIA DE STABILIRE A ZONEI IN CARE VEI LOCUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Începând de astăzi, bucureştenii pot circula pe cel de-al doilea pod al pasajului Mihai Bravu (pe sensul de mers Mihai Bravu – Calea Văcăreşti). Prezent la testele de rezistenţă ale construcţiei, primarul Sorin Oprescu a subliniat că „timpul de aşteptare în trafic se va reduce semnificativ”.
„După cinci luni fără câteva zile, al doilea pod Mihai Bravu – Văcăreşti este gata şi, de astăzi, a fost deschis circulaţiei. Se mai lucrează sub pasaj pentru supralărgirea carosabilului şi la bretelele de acces, lucrări care nu vor perturba însă traficul rutier”, precizează Sorin Oprescu.
„Peste 600.000 bucureşteni, din patru mari cartiere, Berceni-Olteniţei, Balta Albă, Pantelimon şi Colentina, vor avea astfel o legătură mult mai rapidă cu zona de Nord a oraşului (Aeroport Otopeni, Valea Prahovei), dar şi alternative faţă de inelul interior reprezentat de Mihai Bravu, Ştefan cel Mare, fapt care creează implicit şi descongestionarea în zona centrală”, concluzionează autorităţile.  

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus