CLADIRE INEDITA IN RIO DE JANEIRO CARE IMBINA ARMONIOS ARTA SI STIINTA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O cladire cu o arhitectura inedita, Muzeul Zilei de Mâine, a fost inaugurata recent in Rio de Janeiro. Cladirea, parca dintr-un film SF, face parte dintr-un program de revitalizare a cartierului Porto Maravilha din Rio de Janeiro. In urma cu zece ani, cartierul Porto Maravilha, era considerat una din zonele rau famate ale orasului. 
Muzeul Zilei de Mâine este conceput de faimosul arhitect Santiago Calatrava. Cu un acoperiş scheletic ce planează asupra unei piaţete de mari dimensiuni, edificiul face parte dintre încercările autorităţilor de a da o nouă imagine cartierului Porto Maravilha, care, nu mai departe de zece ani, era cunoscut pentru nivelul ridicat al sărăciei şi al infracţionalităţii. În prezent, zona este ţinta unor proiecte de mari dimensiuni, în urma cărora ar putea deveni una dintre cele mai vânate părţi ale oraşului.

„Rio de Janeiro dă un exemplu întregii lumi despre cum pot fi recuperate spaţiile urbane de calitate – prin intervenţii drastice şi prin crearea unor spaţii culturale, precum Muzeul Zilei de Mâine. Am propus şi adăugarea unei piaţete, lângă muzeu, pentru a realiza o coeziune cu restul zonei şi pentru a sintetiza transformarea uriaşă a întregului cartier”, a declarat arhitectul Santiago Calatrava pentru publicaţiile internaţionale.

  • Muzeul Zilei de Mâine conţine 5.000 de metri pătraţi de spaţii de expoziţii, înconjuraţi de o piaţetă de 7.600 de metri pătraţi
  • Un amestec de ştiinţă şi artă, muzeul este rezultatul unei investiţii de aproape 60 milioane euro, dedicat unui subiect extrem de dezbătut: nevoia de schimbare a obiceiurilor, pentru a evita un dezastru climatic, degradarea mediului înconjurător şi colapsul social

Clădirea este orientată pe axa de nord-sud, fiind ridicată perpendicular pe port. Susţinut de uriaşe nervuri albe, acoperişul îi este îmbrăcat cu panouri solare, care se mişcă în funcţie de poziţia soarelui. La răcirea clădirii este folosită apa din golf, care, ulterior, este retrimisă în mare. Potrivit designerilor, construcţia foloseşte cu 40% mai puţină energie, faţă de alte clădiri convenţionale.
Un alt detaliu impresionant este fereastra de mari dimensiuni, în formă de semicerc, amplasată deasupra intrării. În interior, muzeul include spaţii de expoziţie permanente şi temporare, un auditorium cu 400 de locuri, un centru educaţional, o cafenea şi un magazin de suveniruri. Interiorul este la fel de futurist ca şi exteriorul: totul este complet alb, pereţii, tavanele şi scările sunt curbate, iar cele mai multe ecrane sunt suspendate.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus