CLADIRE ISTORICA DIN CENTRUL VECHI AL CAPITALEI RESTAURATA PENTRU A GAZDUI UN HOTEL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O caldire istorica din centrul Capitalei, va gazdui din 2017, primul hotel Hilton Garden Inn din Romania. Cladirea este situata langa sediul BNR si va fi renovata de Hilton si va fi transformata intr-un hotel care nu se va adresa exclusiv turiştilor cu buget de lux. 

Cunoscutul lanţ Hilton Worldwide a anunţat că va mai deschide un hotel în România, care însă nu se va adresa exclusiv turiştilor cu buget de lux. Hilton Garden Inn este brandul sub care gigantul hotelier operează unităţile dedicate clienţilor cu buget mediu, iar primul hotel de acest fel de la noi din ţară va fi deschis în Centrul Vechi al Capitalei.

Aflată în imediata apropiere a sediului Băncii Naţionale, clădirea care va găzdui Hilton Garden Inn a intrat deja în renovare, lucrările urmând a se încheia în 2017. Reprezentanţii Hilton promit că faţada clădirii istorice va fi restaurată cu atenţie, în timp ce interiorul şi cele 200 de camere vor beneficia de cele mai moderne facilităţi. Clădirea face parte din portofoliul companiei Apex Alliance 1, specializată în dezvoltarea şi achiziţia construcţiilor pretabile pentru unităţi turistice din Europa Centrală şi de Est sau din Ţările Baltice.

„În ceea ce priveşte designul, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town urmează o stratege pe care o aplicăm cu mare succes şi în alte oraşe europene, precum Moscova, Paris, Londra sau Szczecin, aceea de a păstra cu atenţie faţada unei clădiri amplasată în centrul istoric al unui oraş, în timp ce încorporăm un hotel modern în construcţia respectivă”, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton Worldwide.

Brandul Hilton Garden Inn este prezent în peste 100 de oraşe din Europa, Orientul Mijlociu sau Africa, doar anul trecut fiind deschise noi unităţi în Milano, Malaga, Istanbul şi Dubai. 

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus