CLADIREA A DIN OREGON PARK A FOST INCHIRIATA IN TOTALITATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a anuntat inchirierea integrala a primei cladiri din ansamblul de birouri Oregon Park. Parcul de office se afla in zona Floreasca – Barbu Văcărescu, din Bucureşti. Oregon Park, cel mai recent proiect de birouri dezvoltat în Capitală, este al saselea din cele realizate de Portland Trust in Romania.
Toate spaţiile de birouri din cladirea A, au fost inchiriate de compania americană Oracle, se arată într-un comunicat remis redacţiei de către dezvoltatorul Portland Trust.
Zona dedicată food-retail-ului a fost de asemenea închiriată 100%, cel mai recent chiriaş fiind compania de event catering Flavours, cu brandul Stradale. În Oregon Park, Flavours va deschide cel de-al patrulea restaurant Stradale. 
Printre cei care au închiriat spaţii în zona de retail se numără şi Lagardere Travel Retail, operatorul conceptului „1 Minute”.  Prezent în principalele centre de afaceri medii şi mari din Bucureşti, „1 Minute” este un brand internaţional de fresh snacking & convenience.
Din punct de vedere tehnic, 95% din structura clădirii A este finalizată, lucrările la interior şi faţadă progresând în paralel. Clădirea are un regim de înălţime de două subsoluri, parter şi 6 etaje şi dispune de o suprafaţă închiriabilă de 20.104 mp.
Termenul de finalizare este iunie 2016. În paralel, dezvoltarea Clădirii B continuă conform planificării, spaţiul închiriabil fiind de 24.619 mp. Lucrările la Clădirea C vor începe în cursul acestui an. Cele trei construcţii din complexul Oregon Park vor ocupa o suprafaţă de 69.342 de mp. 
Portland Trust a mai dezvoltat in Romania si Opera Center I şi II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A şi Floreasca Park.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus