CLĂDIREA B DIN GREEN COURT ARE UN NOU CHIRIAS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Suedezii de la Skanska, dezvoltatorul proiectului de birouri Green Court Bucharest, a incheiat recent un nou contract pentru inchirierea unui spaţiu de peste 1.800 de metri pătraţi în clădirea B. Noul chirias este Compania Rinf Outsourcing Solutions care se va muta in spatiul inchiriat la inceputul anului 2016.
Clădirea B din Green Court, cu o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi, mai are chiriaşi precum Sanofi, Adecco, Carrefour şi Colgate Palmolive, rata de ocupare a imobilului fiind de 72% în prezent. 
Potrivit datelor ZF, compania RINF, care dezvoltă aplicaţii software şi furnizează servicii de outsourcing, angajează 350 de oameni în perioada 2015-2017 pentru extinderea business-ului, care a pornit de la 200.000 de euro în 2007 şi a trecut de 7,4 milioane de euro anul trecut.
Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska in Romania si este format din trei cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 52.000 mp.citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus