CLĂDIREA DE BIROURI NUSCO TOWER S-A VANDUT CU 46 MILIOANE DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Noua achizitie a grupului GlobalWorth este cladirea de birouri Nasco Tower, detinuta de familia italiana Nusco. Cladirea amplasata in zona Barbu Vacarescu-Floreasca, a costat 46 de milioane de euro.
In tranzactie a mai fost implicat si teren, tranzactia ajungand astfel la aprox 50 milioane de euro.
Nusco Tower are 20 de etaje si are o suprafata inchiriabila de 23.000 metri patrati si este inchiriata in proportie de 91%. VolKsbank, Oracle si Bayer sunt companii care se numara printre chiriasii acestuia. 
GlobalWorth compania de investitii imobiliare, controlata de omul de afaceri Papalekas, a cumparat cu 4 milioane de euro si un teren in suprafata de 2400 metri patrati situat in apropiere de Nusco Tower. Pe acest teren s-ar putea dezvolta o noua cladire de birouri, intrucat acesta are toate avizele necesare construirii.
GlobalWorth are in portofoliu cladiri precum Green Court A, achizitionata cu putin timp in urma, Tower Center, City Offices (fostul City Mall) si Cathedral Plaza.

 citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus