CLĂDIREA DE BIROURI PALAZZO DUCALE S-A VÂNDUT CU 1,08 MILIOANE DE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Portivit unui comunicat remis Bursei de la Londra, Plaza Centers a vandut caldirea de birouri Palazzo Ducale cu 1,08 milioane de euro. Dezvoltatorul Plaza Centers este implicat alaturi de statul roman in proiectul Casa Radio. 
Situata intre Piata Romana si Piata Victoriei, cladirea de birouri Palazzo Ducale are o suprafaţă inchiriabila de 823 de mp. 
Tranzactia a fost incheiata cu firma Long Bridge Electric TL, au declarat pentru economica.net,  reprezentanţii dezvoltatorului, care au precizat ca 75% din banii rezultaţi din această tranzacţie vor fi distribuiţi acţionarilor.
În acţionariatul firmei, care are ca domeniu de activitate producerea de energie electrică, se regăseşte numele lui Solomon Henry Dan şi o altă firmă, Long Bridge Management şi Administrare. 
Plaza Centers a încasat peste 13 milioane de euro din vânzarea mai multor terenuri şi a clădirii de birouri. 
Dezvoltatorul are in plan si vanzarea terenurilor pe care le detine in Slatina, in Constanţa precum şi terenul cu o construcţie nefinalizată la Miercurea Ciuc.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus