CLADIRILE DE BIROURI ISI ADUC APORTUL LA CRESTEREA VENITURILOR AFI ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In prima perioada a anului venitul AFI Europe România a crescut cu opt procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele doua noi cladiri noi au contribuit intr-o mare masura la aceasta majorare a veniturilor. In primul trimestru al acestui an, AFI Europe România a generat un venit operaţional net (NOI) de aproape 9 milioane euro. Comparativ cu primele trei luni ale lui 2014, grupul raportează o creştere de 8,1%, mare parte din aceasta provenind de la ultimele două clădiri de birouri inaugurate – AFI Park 2 şi AFI Park 3.
Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti a inregistrat un venit mai mare cu 1,3% faţă de primul trimestru al anului trecut. AFI Palace Cotroceni a avut un venit operaţional net de 7,4 milioane euro, Vânzările retailerilor din AFI Palace Cotroceni (cifra de afaceri), cu excepţia hipermarketului, au crescut cu 9,3% în această perioadă, faţă de primul trimestru al anului trecut. Totodată, rata de ocupare a AFI Palace Cotroceni a ajuns la 99%.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus