CLUJ-NAPOCA, PRIMUL ORAS DIN ROAMANIA IN CARE CIRCULA AUTOBUZE ELECTRICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prin Programul de cooperare elveţiano-român, orasul Cluj-Napoca a intrat in posesia a 11 autobuze electrice. Este primul oras din Romania in care circula acest tip de autobuze.
Principalele beneficii ale noilor mijloace de transport in comun sunt reducerea poluarii si a zgomotului, dar si costurile mai mici de functionare.

Autobuzele, care au costat peste 26 de milioane de lei (fara TVA), au o capacitate de 78 de locuri şi o autonomie de 105 kilometri, sunt dotate cu wi-fi, camere video de supraveghere, aer condiţionat şi podea joasă pentru persoanele cu dizabilităţi.

"Sănătatea fiecăruia dintre noi este foarte importantă. Din această perspectivă, schimbarea flotei de transport public spre una nepoluantă reprezintă o prioritate în municipiul Cluj-Napoca. Obiectivul nostru este ca după anul 2025 întreaga flotă de transport public din oraş să fie una nepoluantă”, a declarat primarul municipiului Cluj, Emil Boc.

”Este o bucurie să mă aflu astăzi aici la evenimentul de punere în circulaţie a acestor autobuze electrice. Vă spun sincer că locuitorii oraşului meu natal din Elveţia ar fi foarte bucuroşi să aibă astfel de autobuze cu dotări atât de performante. Cel mai important scop al acestui proiect a fost reducerea consumului de energie şi introducerea unui sistem de transport prietenos cu mediul”, a precizat Urs Herren, ambsadorul Confederaţiei Elveţiene în România.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus