COLOSSEUM RETAIL PARK VA AVEA UN NOU CHIRIAS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Colosseum Retail Park atrage un nou chiriaş, care va ocupa o suprafaţă de 1.200 mp, anunţă JLL, compania care a intermediat tranzacţia. Retailerul danez JYSK comercializează „totul pentru casă” şi îşi va deschide porţie publicului din data de 10 aprilie.
Deschis publicului în urmă cu trei ani, Colosseum Retail Park anunţă continuarea procesului de închiriere, prin atragerea unui nou chiriaş – lanţul internaţional JYSK, ce comercializează „totul pentru casă”. Deţinul de fondatorul original, Lars Larsen, grupul JYSK îşi desfăşoară activitatea în 36 ţări, având peste 2.100 unităţi şi aproape 18.500 angajaţi. Colosseum Retail Park a fost inaugurat în 2011 şi oferă 37.500 mp de spaţii comerciale. În prezent, parcul de retail are ca şi chiriaşi principali Carrefour, Leroy Merlin şi Altex.
Amplasat în partea de nord-vest a Capitalei, Colosseum Retail Park dispune de 2.300 locuri de parcare gratuite, o linie de transport în comun de autobuz, precum şi două linii dedicate de transport gratuit, care conectează centrul Bucureştiului la Piaţa Chibrit şi Chitila. Obiectiv preferat pentru cumpărături al locuitorilor din această parte a oraşului, Colosseum Retail Park anunţă că numărul de vizitatori a urcat cu 15% luna aceasta, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest factor, precum şi noul contract de închiriere cu retailerul danez, îi face pe reprezentanţii centrului comercial să ia în considerare dezvoltarea parcului de retail cu încă 15.000 mp, pentru a diversifica oferta de shopping.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus