COMISIONUL AGENTULUI IMOBILIAR: CASTIG SAU PIERDERE IN CAZUL UNEI TRANZACTII?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pentru cei mai mulţi dintre oameni, vânzarea sau cumpărarea unei locuinţe este tranzacţia cu cea mai mare valoare pe care o vor face vreodată. Tocmai de aceea, nimeni nu ar trebui să îşi permită luxul de a greşi. Dar exact lipsa de experienţă pe care o implică un eveniment atât de rar este cea care conduce la greşeli regretabile, iar întreaga experienţă imobiliară se transformă într-un coşmar. Agenţii imobiliari profesionişti pot face tranzacţii complet lipsite de riscuri, dar încasează un comision. Aşadar, merită asumarea riscului, în condiţiile în care te scuteşte de comision?
Prima şi cea mai mare greşeală pe care o poate face o persoană care vrea să cumpere sau să vândă o locuinţă este aceea de a se implica emoţional. Reproşurile pe care le aduc potenţialii clienţi locuinţei scosă la vânzare nu atacă în mod personal proprietarul şi nu ar trebui să îi descalifice ca şi cumpărători, oricât de dificil ar fi comportamentul lor. De cealaltă parte, cumpărătorii tind să treacă prea uşor peste problemele pe care le are o locuinţă care le place foarte mult.
Nu este suficient ca agentul imobiliar să fie bun. Trebuie să fie şi potrivit pentru clientul lui
Alegerea agentului imobiliar este un element crucial pentru un bun mers al tranzacţiei. Este posibil ca, dintre mai mulţi agenţi profesionişti, doar unii să se potrivească cu aşteptările, personalitatea sau nevoile clientului. Tocmai de aceea, dacă primul agent imobiliar este o dezamăgire, nu trebuie să se renunţe la ideea colaborării cu un alt specialist.
Înţelegerile verbale ar trebui înlocuite cu formulare şi contracte, pentru o mai mare siguranţă
Unul dintre motivele pentru care relaţia cu un agent imobiliar nu merge conform aşteptărilor este faptul că noul client nu îşi face clare aşteptările pe care le are atât de la proprietate, cât şi de la specialistul cu care lucrează. Dacă toate aceste lucruri se stabilesc în scris, demersul va fi cu atât mai simplu. Dar clienţii tind să neglijeze formularele şi contractele care le sunt înmânate.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus