COMPANIA AMERICANĂ BLACKSTONE VA FI PREZENTA IN PIATA LOGISTICA DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Blackstone este unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din lume. Cu o investitie cu puţin peste 500 de milioane de euro a cumparat portofoliul logistic al companiei austriece Immofinanz, care include şi proprietăţi finalizate, respectiv în curs din finalizare din România, precum şi mai multe terenuri.
In aceasta tranzacţie inglobeaza 36 de proprietăţi finalizate ale Immofinanz în mai multe ţări europene, printre care Germania, Ungaria, România, Polonia, Slovacia şi Rusia, precum şi trei proiecte în dezvoltare, unul în Germania şi două în România.
“După cum am anunţat în urmă cu aproape trei luni, vânzarea portofoliului logistic reprezintă un pas important pentru a continua simplificarea şi optimizarea structurii portofoliului nostru şi pentru a ne concentra pe capabilităţile noastre principale, din segmentele de retail şi birouri”, a spus Oliver Schumy, CEO al Immofinanz.
Trei parcuri logistice din România, din Ploieşti, Pantelimon (lângă Bucureşti) şi Timişoara, dar şi proiectele în dezvoltare de la Ploieşti şi Mogoşoaia (Bucureşti) au intrat in urma tranzactiei in potofoliul Blackstone.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus