COMPANIA CU PROIECTE IMOBILIARE DE 600 MILIOANE DE EURO IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania Globalworth, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a incheiat in 2014 sapte tranzactii imobiliare in Romania, marindu-si portofoliul la aproape 600 milioane Euro. Tranzacţiile au urmarit preluarea integrala a proiectelor în care omul de afaceri deţinea participaţii. Astfel clădirile de birouri BOB, BOC, Tower Center International, complexul de locuinţe Upground Towers, terenul pentru complexul de birouri Globalworth Campus precum si un parc logistic din Timişoara au intrat in portofoliul Globalworth.
In 2015, compania vrea sa realizeze preluarea integrala a trei cladiri de birouri. Este vorba despre cladirea de birouri Unicredit, turnul Nusco Tower şi prima clădire din complexul Green Court. Compania are in derulare dezvoltarea a patru proiecte imobiliare si se estimeaza ca la finalizarea acestora portofoliul companiei va ajunge la circa un miliard de euro.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus