COMPANIA ERA INTRA PE PIATA ROMANEASCA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Francizorul american de brokeraj imobiliar Era a intrat pe piata romaneasca si spera sa ajunga la 50 de francizati in urmatorii trei ani, iar in 10 ani sa ajunga la un numar de 100 de agentii.
Deoarece, piata romaneasca este in prezent una putin reglementata, aceesul se face relativ usor, sustin reprezentantii companiei Era.
Era Romania are in plan ca în următorii 5 - 10 ani, peste 100 de agenţi şi agenţii imobiliare să facă parte din sistemul Era şi să deţină fiecare minim 10% din aria rezidenţială acoperită. Pentru primii trei ani isi doreste sa atraga peste 50 de francizati.
Comapania Era, una dintre cele mai puternice companii de brokeraj imobiliar, poseda 15% din piata imobiliara rezidentiala in tarile in care activeaza. Daca un broker sau o agenţie se afiliază sistemului de francizare Era, i se pun la dispoziţie o serie de instrumente şi un set de cunoştinţe care sa ii ajute in piaţa imobiliară. In plus, acestia nu isi pierd autonomia, fiecare franciză fiind deţinută independent.
În relaţia de franciză, Era acordă o licenţă brokerului sau agenţiei pentru a-şi desfăşura activitatea sub numele său şi pentru a urma modelul unic de afaceri Era, în schimbul unei taxe lunare de licenţiere. Printre produsele şi serviciile Era Real Estate care vor ajuta agenţiile să se diferenţieze clar pe piaţă se numără: sistemul de internet Era, CRM Era, sistemul de recomandări Era, programul de training-uri Era.
Planul de dezvoltare Era Romania este special adaptat la piaţa locală şi ia în calcul condiţiile specifice de aici. Pentru ca Bucurestiul este piaţa imobiliară cea mai importantă din Romania în care se desfăşoară peste 30% din activitatea rezidenţială, in prima etapa Era România isi va comasa activitatea aici.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus