COMPANIA FORTE PARTNERS INTENTIONEAZA SA DEZVOLTE UN PROIECT IMOBILIAR URIAS PE 1,8 HECTARE LANGA PARCUL TINERETULUI DIN BUCUREŞTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Terenul cu o suprafata de 1,8 hectare, detinut de firma Forte Partners, amplasat intre Colegiul Naţional Şincai, fabrica de ciorapi Adesgo şi parcul Tineretului s-ar putea transforma în următorii ani într-un proiect imobiliar urias, ce va cuprinde birouri, locuinţe şi spaţii comerciale.

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, a finalizat anul trecut prima fază a proiectului de birouri The Bridge din apropierea Pasajului Basarab din Capitală.

Propunerea de proiect pentru terenul din Calea Şerban Vodă a ajuns pe masa Comisiei de Tehnice de Urbanism din toamna anului trecut. Forte Partners vrea să ridice aici un proiect mixt de birouri, apartamente, dar şi spaţii comerciale, cu turnuri înalte 
de 14 etajeIndicatorii propuşi pentru acest teren sunt: POT (procent de ocupare a terenului) de 84% şi un CUT (coeficient de utilizare a terenului) de 3,6.  

Proiectul de birouri The Bridge, cuprinde o clădire de 37.000 de metri pătraţi care este deja finalizată şi una de 20.000 de metri pătraţi aflată în curs de construcţie. Este primul proiect de birouri livrat în zona Orhideea-Grozăveşti din Capitală, considerată un viitor nou pol de afaceri al Bucureştiului.

Forte Partners, fondata de oamenii de afaceri Geo Mărgescu, Johny Jabra şi Ionuţ Dumitrescu, a mai livrat o clădire de birouri în zona Ştefan cel Mare din Bucureşti, unde printre chiriaşi se numără Apa Nova şi companii de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus