COMPANIA REVETAS CAPITAL VREA SA REVIGOREZE PARCUL COMERCIAL VITANTIS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Parcul comercial Vitantis Shopping Center a fost vandut companiei Revetas Capital, o firma specializată în achiziţia de proiecte cu dificultăţi financiare, printr-o tranzacţie ce a presupus preluarea unor datorii de peste 20 milioane euro.
"Tranzacţia a constat într-un transfer de datorii şi s-a încheiat la finele lunii iunie", au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Revetas Capital, fără să menţioneze valoarea tranzacţiei.
Compania Revetas Capital are birouri la Londra, Bratislava, Viena, Cracovia şi Bucureşti. Probabil, Vitantis Shopping Center va fi rebranduit, recapitalizat si transformat intr-un centru comercial de dimensiuni mari, care să se adreseze familiilor, dar şi celor care lucrează în această parte a Bucureştiului.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus