COMPLEX REZIDENTIAL PE FOSTA PLATFORMA INDUSTRIALA TRACTORUL BRASOV

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe o suprafata de 46 de hectare din fosta platforma industriala Tractorul Brasov se va dezvolta un nou complex rezidential. Dezvoltatorul este Immochan, divizia de imobiliare Auchan care a încheiat un parteneriat cu antreprenoarea de naţionalitate germană Daniela-Cristina Kasper în privinţa constructiei a circa 3.000 de apartamente.
In prima etapa, Kasper va construi în cadrul proiectului denumit Coresi Avantgarden un lot de 150 de apartamente. Lucrările de construcţie vor începe în perioada martie-aprilie 2016. Ambii parteneri va acţiona ca finanţatori, iar firma Danielei Kasper, Avantgarden Immo Invest, ca dezvoltator. Costul întregului complex rezidenţial a fost estimat la 100 mil. euro.
"Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcţie de capacitatea de absorbţie a pieţei", a declarat Tatian Diaconu, CEO-ul Immochan România.
Ansamblul rezidential va avea in compunere trei tipuri de locuinţe: de tip studio, apartamente de două şi trei camere.
În aprilie 2012, grupul Auchan a plătit circa 25 mil. euro fondului de investiţii Centtera Capital Partners pentru achiziţia fostei fabrici Tractorul. Pe o parte din cele 100 de hectare de teren ale fostei platforme industriale, compania a început anul trecut dezvoltarea centrului comercial Coresi Shopping Resort. Proiectul a fost inaugurat în primăvara acestui an în urma unei investiţii de circa 60 mil. euro, sumă care include şi preţul terenului aferent construcţiei, care are o pondere de 12-15% în costul total.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus