COMPLEXITATEA OFERTELOR IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Târgul Naţional Imobiliar(TNI) si-a deschis astazi portile si promite prezenta unor oferte imobiliare diverse si de nerefuzat. TNI se desfasoara la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, in perioada 30 septembrie-2 octombrie.
Gama de oferte este bogata, de la cele mai ieftine terenuri şi apartamente, până la proprietăţi premium şi locuinţe verzi, în Bucureşti, la mare sau la munte. Clienţii vor avea oportunitatea să negocieze în mod direct preţul de achiziţie cu dezvoltatorii, vor putea discuta cu băncile despre acordarea unui credit, dar vor putea şi să îşi pună banii la lucru, profitând de cele mai bune investiţii imobiliare ale momentului. 

Anul acesta a fost unul bun pentru imobiliare, iar acest lucru s-a văzut în preţuri, care au avut un trend uşor ascendent încă de la începutul anului. Tocmai de aceea, acum este momentul oportun pentru achiziţia unei locuinţe.  

„În ultimele luni s-a remarcat un nou trend: upgradeul-ul imobiliar. Persoanele care au deja o locuinţă, nişte economii în bani şi posibilitatea de a obţine un credit imobiliar s-au hotărât să cumpere un imobil mai bun. De la o garsonieră vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor să se mute la casă. În cadrul Târgului Naţional Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziţie de agenţiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceştia îşi pot achita parţial contravaloarea imobilului nou cu preţul obţinut pe apartamentul vechi aflat în proprietate”, se arată în cadrul unui comunicat TNI. 
O altă metodă de a face bani în imobiliare, în acest moment, este achiziţia unei locuinţe de vacanţă. Fie dacă sunt cumpărate pentru uz personal sau pentru închiriere, acestea vor aduce beneficii financiare viitorilor proprietari. Pentru o astfel de proprietate la Marea Neagră, preţul porneşte de la 4.750 euro şi ajunge până la 9.000 euro, iar proprietarii beneficiază de pachete complexe. 
La fel de interesante sunt şi locuinţele de la munte, ale căror preţuri pornesc de la 24.000 euro pentru o garsonieră de 30 mp situată în Predeal şi se acceptă rate direct la dezvoltator. Dar preţurile de la TNI pot fi discutate şi negociate în mod direct cu cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari.
Pentru cei care sunt interesaţi de beneficiile pe care le aduc locuinţele verzi, la Pavilionul Green Homes pot afla mai multe informaţii despre cum pot finanţa responsabil locuinţa pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuinţă de calitate superioară cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie şi reparaţii, sănătate şi bunăstare .  

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus