CONDITII MAI BLANDE PENTRU DATORNICII BANCARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Legea falimentului personal, mai are nevoie doar de semnatura presedintelui tarii pentru a putea fi aplicata. Este momentul oportun pentru implementarea acesteia, sunt de parere specialisti atat din domeniul bancar cat si a celor din politica. 
Este foarte probabil ca de luna viitoare să putem vorbi despre condiţii blânde pentru cei care până acum ajungeau în situaţia de a-şi pierde locuinţa, fără drept de apel.
Se aşteaptă promulgarea legii de către preşedintele Klaus Iohannis în aşa fel încât aceasta să intre în vigoare cel târziu în ultima zi a acestei luni. Condiţiile sunt cele deja intens discutate: cinci ani de graţie pentru clienţii care nu îşi mai pot plăti ratele, timp în care ei nu vor putea fi executaţi silit şi nici măcar nu vor achita penalităţi. pare o povară grea pentru bănci, care au avut nevoie de ceva timp să îşi facă toate calculele necesare pentru a se adapta noii realităţi, dar acum totul este pregătit.
„Acum aproape un an am solicitat implementarea sau aplicarea mai devreme a legii - asta înseamnă că industria bancară s-a simţit în stare cu totul să aplice această lege”, a explicat Florin Dănescu, preşedintele executiv al Asociaţiei Băncilor.
Cea mai dificilă parte a fost găsirea unei soluţii de analiză a dosarelor depuse pentru faliment personal. Potrivit datelor BNR, aproximativ 80.000 de persoane au avut întârzieri de plată mai mari de trei luni la finalul anului trecut. Este de aşteptat ca o mare parte a acestora să aplice pentru falimentul personal, iar verificarea lor ar încărca mult procedurile bancare. 
Dacă va fi implementată, legea falimentului personal ar deveni un moment crucial pentru industria bancară românească. Primele discuţii despre această lege au apărut în urmă cu un an, dar au fost amânate permanent. De altfel, chiar şi acum, deputaţii tocmai au respins o ordonanţă prin care guvernul solicita amânarea legii până în ultima zi a acestui an. Între timp, băncile au cheltuit peste jumătate de miliard de euro pentru a face faţă schimbărilor, iar cele şase judecătorii din Bucureşti sunt pregătite să deschidă lunar până la o mie de dosare de insolvenţă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus