CONDITII NECESARE PENTRU REZISTENTA CONSTRUCTIEI IN FATA DEZASTRELOR NATURALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Rezistenta constructiei de-a lungul anilor depinde foarte mult de modul in care aceasta a fost realizata. Este mult mai usor sa ai o constructie stabila, bine realizata inca de la inceput decat sa incepi sa o consolidezi in timp. Etapele realizarii unei constructii durabile trebuie respectate cu strictete si nu trebuie omise. Una dintre ele este analiza terenului, sau studiul geotehnic. O greşeală a căror efecte pot fi devastatoare, chiar şi dacă locuinţa nu este supusă unor situaţii limită, precum o calamitate naturală. 
Analiza terenului este o etapă crucială, în construcţia unei case. În SUA şi Europa Occidentală, cine nu trece prin această etapă este sancţionat aspru atât de autorităţi, cât şi de mediul privat. Spre exemplu, asigurarea locuinţei care nu are studiu geotehnic este mult mai scumpă decât în cazul unei locuinţe standard. În România însă, comportamentul neglijent faţă de etapele premergătoare construcţiei este moştenit din generaţie în generaţie. Specialistii recomanda un studiu geotehnic al terenului, care practic te scuteste de eventualele probleme care apar la fundatia casei. Deoarece, problemele care apar la fundaţie sunt imposibil sau foarte scump de reparat, aceasta etapa, a analizei terenului este imperios necesara.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus