CONSILIUL LOCAL SECTOR 2 A APROBAT CONSTRUIREA UNUI BLOC DE 4 ETAJE PE UN SPATIU VERDE DIN ZONA BUCUR OBOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Consiliul local sector 2 a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu care permite construirea unui bloc de 4 etaje pe un spatiu verde dintre doua blocuri de pe strada Masina de Paine, in zona Bucur Obor.

"Primaria ne-a comunicat faptul ca PUD-ul s-a aprobat, doar un enunt,  fara date tehnice si  de amplasament ale cladirii. Pe pagina de internet a Primariei n-am gasit afisata plansa de reglementare in care se specifica cum este amplasata pe teren cladirea, hotararea  de aprobare, avizul Comisiei de Urbanism, raportul de informare a publicului intocmit pe baza raspunsului nostru la cele doua  notificari ale Primariei, potrivit Ordinului nr. 2701/2010, datele si locurile tuturor întâlnirilor la care cetătenii au fost invitati să dezbată propunerea solicitantului. La fata locului nu sunt afisate panouri pe care sa se explice ce doreste proprietarul sa construiasca, asa cum prevede legea", spune Ileana Matasaru unul dintre vecinii nemultumiti de acest proiect. 

Reprezentantii Primariei sector 2 spun ca au respectat legea.

"Documentatia PUD a fost aprobata cu respectarea legislatiei in vigoare referitor atat la incadrarea in indicatorii urbanistici ai zonei, regimul de inaltime, cat si la consultarea populatiei", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria sector 2 cetatenilor din zona.

Potrivit informatiilor de pe site-ul Primariei sectorului 2, firma Timea Trade Investment a cerut in aprilie 2014 certificat de urbanism, primul pas in aprobarea proiectului, pentru ridicarea unei cladiri cu subsol, parter si 4 etaje pe str. Masina de Paine nr. 2C, in spatele blocurilor de vizavi de Magazinul Bucur Obor. Terenul pe care se doreste edificarea constructiei are circa 280 mp si ar fi devenit proprietate privata dupa ce a fost retrocedat. Terenul figureaza ca spatiu verde in Registrul spatiilor verzi realizat de Primaria Capitalei.

Stirea integral in HotNews.ro
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus