CONSOLIDAREA SEGMENTULUI OFFICE. NOI COMPANII ANUNTA INTRAREA PE PIATA DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii ani, piata de office a inregistrat cresteri semnificative nu doar in Capitala ci si in alte orase mari ale tarii. Inchirierea spaţiilor noi de birouri s-a facut intr-un ritm rapid pe fondul unui numar mare de cereri. Principalii chiriaşi au fost cei din domeniul serviciilor, BPO şi IT, iar de la începutul anului, au început să apară şi mai multe nume noi.
Piata locala de office continua trendul ascendent, una dintre cele mai mari companii de servicii şi de management al investiţiilor imobiliare din România anunţă un nivel record de tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri, ceea ce reflectă o activitate intensă în acest segment.
„JLL România a intermediat în primul trimestru tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri totalizând aproape 25.000 de metri pătraţi, un record al companiei al ultimelor 12 luni. Spaţiile au fost închiriate atât în Bucureşti, cât şi în Iaşi şi Cluj-Napoca. Cele mai mari contracte au fost încheiate pentru spaţii in Iaşi (13.000 mp), în timp ce în Bucureşti tranzacţiile au totalizat 7.500 mp, iar în Cluj-Napoca – 1.700 mp”, explică reprezentanţii companiei specializate în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar.
Companiile din domeniul serviciilor, BPO, IT şi construcţii au fost principalii chiriaşi ai spaţiilor închiriate. Specialiştii JLL observă că, în acest an, companiile de BPO/SSC/IT, care sunt interesate să dechidă birouri în România, nu mai caută spaţii pentru activităţi de call center de bază, pentru care voiau să plătească 8 euro/mp/lună şi să angajeze personal cu 500 de euro/lună. Acestea caută acum spaţii pentru activităţi cu valoare adăugată mai mare (dezvoltare şi cercetare) pentru care sunt dispuse să plătească chirii, dar şi salarii mai mari.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus