CONSTRUCTII, REABILITARI SI CONSOLIDARI ALE CLADIRILOR IN 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Planul de acţiuni al MDRAP(Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) include un buget de aproximativ 74,4 milioane euro pentru investiţii în domeniul locativ.
Pentru programele gestionate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe sunt solicitate cele mai mari sume.
Acest plan de actiuni trebuie analizat de catre Parlament.
Pentru construcţia de locuinţe sociale, MDRAP a stabilit un buget de 5,6 mil. euro pentru perioada ianuarie – octombrie 2016. Din această sumă, ANL ar putea dezvolta circa 280 de locuinţe de 50 mp la un cost de construcţie de 380 euro/mp, potrivit calculelor Capital.
MDRAP a alocat un buget identic pentru construcţia de locuinţe destinate chiriaşilor evacuaţi. La fel şi pentru programul de reabilitare termică a blocurilor vechi şi pentru cel de consolidare a clădirilor „cu bulină“.
Construcţiei de locuinţe sociale pentru comunităţile de romi i s-a alocat un buget de circa 5 mil. euro. Ministerul a mai alocat circa 47 mil. euro pentru primele de stat care trebuie plătite anual românilor care au contracte de economisire-creditare la BCR Banca pentru Locuinţe şi Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.
O sumă mai mică, de 110.000 de euro, a fost bugetată pentru subvenţionarea construirii de locuinţe private. Toate aceste bugete sunt alocate pentru perioada ianuarie – octombrie 2016.
Planul de acţiuni al ministerului mai cuprinde şi un buget de 22,2 mil. euro pentru construcţia de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, program gestionat tot de ANL, însă suma se referă la perioada 2011-2018. Pe lângă aceste sume, ANL se mai bazează şi pe banii încasaţi în urma vânzării locuinţelor ocupate cu chirie, program demarat în 2009.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus