CONSTRUCTIILE SOLIDE SI REZISTENTE LA APA POT AVEA PRET ASEMANATOR CU CELE CONVENTIONALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
În faţa inundaţiilor, chiar şi cele mai solide construcţii se arată a fi neputincioase. Există însă case solide concepute special pentru acest scenariu: casele plutitoare. Percepute adesea drept tehnologii avangardiste şi scumpe, acestea pot fi de fapt chiar mai ieftine decât casele convenţionale. Faptul că nu au neapărat nevoie de teren şi nici fundaţie, reduce cu mult costurile de construcţie. 
Inundaţiile sunt fireşti pentru mersul natural al râurilor, dar din ce în ce mai dese, în ultimul timp. Nivelul mărilor este în creştere, iar ploile sunt atât de abundente încât pot devasta zone sau chiar oraşe întregi. În acest context, casele plutitoare nu mai sunt un moft, ci o necesitate, mai ales pentru cei aflaţi în zone predispuse la asemenea fenomene naturale. Construcţia este simplă şi se poate face chiar de către proprietar, cu minime cunoştinţe în domeniul construcţiilor. Primul pas este alegerea unuia dintre cele două tipuri de case plutitoare: construcţii permanent plutitoare sau case care plutesc doar în caz de inundaţie.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus