CONSULTANTII BANCARI SFATUIESC ROMANII IN PRIVINTA CREDITELOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
De-a lungul vremii consultantii bancari au sfatuit si incurajat populatia ca pentru creditele ipotecare solicitate pe termen lung, moneda sa fie aceeasi cu cea in care isi primesc veniturile. Daca ar fi urmat educatia financiara pe care bancile au sustinut-o, multi clienti nu ar fi intampinat problema imprumuturilor facute in franci elvetieni.
Moneda elveţiană valorează cu 18,5% mai mult fata de acum o săptămâna, de aici este lesne de inteles problema si incapacitatea romanilor care au rate în franci elveţieni de a schimba ceva.
Banca Centrală a Elveţiei a luat hotararea de a nu mai susţine artificial cursul valutar, decizie in urma careia suma pe care aceşti clienţi trebuie să o dea băncii lună de lună a devenit pentru unii aproape imposibil de plătit. Daca acesti clienti, care initial au crezut ca fac o mare afacere profitand de dobanda mica a CHF valabila in momentul solicitarii creditului, ar fi fost educati finaciar sau ar fi ascultat sfatul specialistilor financiari situatia lor nu ar fi fost atat de dramatica.
Din pacate, in Romania acest concept de educatie financiara nu este foarte cunoscut si desi exista consultanti financiari ei sunt ignorati in mod frecvent. Creditele pe termen lung in valuta pot crea mari dificultati de achitare din cauza fluctuatiilor cursului valutar, asa cum s-a intamplat si cu francul elvetian. Tocmai de aceea, consultantii din domeniul financiar sfatuiesc si indemna romanii de a-si face imprumuturile pe termen lung in lei si incearca sa informeze clientii despre riscurile creditelor ipotecare in valuta.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus