CONTRACTUL DE EXECUTIE AL PASAJULUI DE LA PIATA SUDULUI A FOST SEMNAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sorin Oprescu a semnat astăzi contractul de execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Modernizare infrastructura rutieră Piaţa Sudului”. Proiectul are o valoare totală ce depăşeşte 28,2 milioane euro, în timp ce asistenţa financiară nerambursabilă este de 21,4 milioane euro. Edilul-şef a subliniat că realizarea Pasajului de la Piaţa Sudului va reduce timpul de traversare a intersecţiei cu 74%.
„Iată că am ajuns în faza de a semna contractul de execuţie pentru cel mai mare proiect de infrastructură cu fonduri europene, din Bucureşti. Îi mulţumesc domnului ministru Teodorovici pentru demersurile pe care le-a întreprins în scopul facilităţii accesului Capitalei, la fondurile europene. Vă reamintesc că 23% din PIB-ul României este produs la Bucureşti. În urmă cu an şi jumătate, în discuţiile purtate cu comisarul european Johannes Hahn, toţi primarii capitalelor europene au ridicat aceleaşi probleme, faptul că oraşele mari nu au primit bani, deşi au depus proiecte pentru absorbţia fondurilor europene, pentru simplul motiv că aceste capitale au fost trecute la categoria oraşe dezvoltate. Însă pentru a ne putea moderniza continuu, şi noi, oraşele considerate dezvoltate, avem nevoie de sprijin pentru a ne perfecţiona, fie infrastructura rutieră, fie infrastructura şcolară şi culturală”, a declarat primarul Sorin Oprescu.
De asemenea, se vor realiza lucrări de modernizare a carosabilului şi trotuarelor în intersecţia Calea Văcăreşti – Sos. Olteniţei – Str. Niţu Vasile, prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulaţie. Totodată, se vor moderniza utilităţile aferente obiectivului de investiţii (energie electrică, alimentare cu apă, canalizare, iluminat) şi se va reface linia de tramvai existentă atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe şoseaua Olteniţei. De asemenea, se vor efectua lucrări de modernizare a liniilor de troleibuz aflate în zonă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus