CREATIVITATE DUSA LA EXTREM

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Arhitectul mexican Javier Senosiain, un sustinator si un promotor al constructiilor organice(imbinare armonioasa cu natura) a avut o idee ingenioasa de a proiecta o casa superba sub forma de scoica. Casa cu o arhitectura iesita din comun este amplasata in Mexico City. Proiectul a pronit de la cererea unei familii de tineri care au vrut sa-si creasca copii cat mai aproape de natura.
„Cum ar fi să locuieşti într-o scoică, în adâncul mării?” – aceasta a fost întrebarea de la care a plecat conceptul întregului proiect, inspiraţia pentru Casa Nautilus. Potrivit descrierii arhitectului, locuinţa îi face pe toţi cei aflaţi înăuntru să se simtă „precum o moluscă ce se deplasează dintr-o cameră în alta, ca un locuitor ce trăieşte în simbioză cu adăpostul său conservat în straturile Pământului, izolat de restul lumii”.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus