CREDITE IMOBILIARE CU DOBANDA MICA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Institutiile bancare propun oferte foarte avantajoase, deoarece isi doresc sa se elibereze de creditele cu probleme si de procesele intentate de clientii nemultumiti, sunt de parere analistii.
BCR, cea mai mare institutie bancara din piata noastra opteza pentru renegocierea tuturor creditelor şi reducerea ratelor lunare cu până la 40%. Aproximativ 15.000 de clienţi ai unei alte bănci au avut optiunea de a-si transforme creditele din franci elveţieni în lei sau euro şi au primit şi reduceri ale sumelor pe care le mai au de plătit.
"Avem 50.000 de clienţi care au nişte costuri mari. Media pe portofoliu a scăderii ratei lunare este de 20%. Dar sunt cazuri cu 40%, 30% sau 10%, depinde de fiecare moment al contractarii creditului şi ce dobânda are", precizeaza Dana Demetrian, director în cadrul unei bănci comerciale.
Dobanda pentru un credit imobiliar va fi fixa si va avea valoarea de 4,95% pe an, iar
pentru cel de nevoi personale cu ipotecă de 5,95% pe an. După cei cinci ani, dobânda va fi variabilă, formată din Robor, Euribor sau Libor la 6 luni, la care se adaugă o marjă fixă de 3% pentru împrumuturile imobiliare şi de 4% pentru cele de nevoi personale.
Perioada de rambursare a creditului nu se schimbă, dar clienţii pot fi puşi să aducă garanţii suplimentare. Întregul proces va costa banca 200 de milioane de euro.
"Această ofertă este menită să spele imaginea acestei bănci. Este făcută pentru a scăpa de procesele care sunt în momentul de faţă pe rol, fie pentru reducerea portofoliului de credite neperformante”, susţine avocatul Gheorghe Piperea.
Un numar de aproape 15.000 de fosti clienti Volksbank, au primit o oferta de la Banca Transilvania pentru schimbarea creditului din moneda elvetiana in moneda europeana sau in lei.


citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus