CREDITE IMOBILIARE IEFTINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada, mai multe banci incurajeaza creditele imobiliare in lei, afisand o dobanda mai mica la acestea decat cele in euro. La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, pentru creditele in lei dobândă efec­tivă medie era de 5,25% pe an, cu trei puncte procentuale sub nivelul de acum doi ani, în timp ce costul mediu la finanţările imobiliare acordate în euro ajunsera la 5,27% pe an.
Creditele imobiliare in lei cu dobanda cea mai mica sunt acordate de banci precum ING Bank respectiv, CEC şi Veneto Banca. In prezent, dobanda efectiva pentru un credit imobiliar standard in lei perceputa de ING Bank este de 4,75%, fiind considerata cea mai mica dobanda pentru un imprumut realizat in moneda nationala. 
Comparativ cu situatia inregistrata pana acum 3 ani, dobanzile la creditele imobilare in lei urmeaza un drum descendent. Astfel s-a ajuns in situatia in care unele banci au creditele imobiliare standard in lei mai ieftine fata de cele in euro.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus