CREDITE IPOTECARE DE 240 MILIOANE LEI IN IANUARIE 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Stocul creditelor ipotecare în lei acordate de bănci pentru achiziţia de locuinţe a ajuns la 3,7 miliarde de lei la sfârşitul lunii ianuarie, nivel dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, evoluţia fiind determinată de accelerarea vânzărilor în toamna anului trecut.

Bancherii ajunseseră să vândă în toamna trecută circa 2.000 de ipotecare în lei pe lună, echivalentul unei creşteri de stoc de circa 350 de milioane de lei, dar în ianuarie creşterea soldului de credite a încetinit la 240 milioane de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 1.400 de credite noi

Citeste restul stirii aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus