CREDITELE IN LEI IN CRESTERE PE 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

La sfârşitul lunii octombrie 2014, creditele de consum acordate în lei însumau 23,8 miliarde de lei, fiind în creştere cu aproape 3%, respectiv cu 600 milioane lei, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013. Potrivit BNR, comparativ cu luna septembrie, stocul acestor finanţări a înregistrat o creştere de 200 mil. lei.

Totodată, creditele în lei acordate pentru achiziţia de locuinţe au crescut într-un ritm mai rapid comparativ cu lunile anterioare. La finele lunii octombrie, creditele imobiliare în lei au ajuns la 8,2 mld. lei, de trei ori peste stocul din perioada similară a anului trecut. Dinamica lunară a fost de 9% sau echivalentul a 660 mil. lei. Anterior, creşterile lunare depăşeau cu puţin pragul de o jumătate de miliard de lei.

„Pe segmentul creditelor imobiliare, programul Prima Casă 2014 a mers foarte bine. Vorbind de cifrele pe sold, creşterea este mai lentă la creditele de consum pentru că rambursările sunt mari. Creditele de consum sunt acordate pe cinci ani şi atunci rambursările anuale sunt undeva la 15% din sold. Ipotecarele sunt pe termen lung şi atunci ratele din primii ani conţin în principal dobândă şi doar o mică parte este descreştere de sold”, afirmă Gabriel Creţu, managing partner al Adwisers, companie cu activităţi în brokerajul de credite. Creţu afirmă că segmentul creditului ipotecar este dominat de programul Prima casă, dovadă că fondurile guvernamentale s-au epuizat destul de repede şi că într-adevăr se simte o revigorare faţă de anul trecut în ceea ce priveşte cererea clienţilor.

Sursa:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus