CRESTERE A NUMARULUI DE AUTORIZATII DE CONSTRUIRE IN REGIUNEA BUCURESTI-ILFOV

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Per ansamblu, in Romania anul trecut numarul autorizatiilor pentru construirea cladirilor rezidentiale s-a diminuat cu 0.3%. In 2014 au fost eliberate 37.672 autorizatii pentru construirea cladirilor rezidentiale.
Scaderi ale numarului de autorizatii s-au inregistrat in regiunile din Centru (-414 autorizatii), Nord-Est (-380), Sud-Vest Oltenia (-323), Sud-Muntenia (-263), Vest (-198) si Sud-Est (-47).
Zonele care s-au aflat la polul opus sunt Bucuresti-Ilfov si Nord-Vestul tarii. In Bucuresti-Ilfov s-au eliberat cu 1.241 autorizatii mai mult decat in anul precedent, iar in zona de Nord-Vest un plus de 280 de autorizatii.
"Distributia in profil regional evidentiaza o scadere cu 1,2% a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale fata de luna precedenta, scadere inregistrata in urmatoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Muntenia (-81 autorizatii), Centru (-52 ), Bucuresti-Ilfov (-45) si Sud-Vest Oltenia (-38). Cresteri au fost in regiunile de dezvoltare: Nord-Vest (+88 autorizatii), Vest (+36), Sud-Est (+22) si Nord-Est (+18)", potrivit unui comunicat al INS

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus