CRESTERE A NUMARULUI DE AUTORIZATII DE CONSTRUIRE IN SEGMENTUL REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor recente furniazate de Institutului Naţional de Statistică(INS), in perioada ianuarie-septembrie 2015 au fost eliberate peste  30.500 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale. Practic acest numar reprezinta o crestere de 5,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
Numărul autorizaţiilor de construire a crescut în următoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Est (+504 autorizaţii), Nord-Est (+467), Sud-Muntenia (+407), Nord-Vest (+324), Vest (+113) şi Sud-Vest Oltenia (+39). Scăderi ale numărului de autorizaţii eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale au fost înregistrate în regiunile de dezvoltare Centru (-203 autorizaţii) şi Bucureşti-Ilfov (-143).
In luna septembrie a acestui an au fost eliberate 3.503 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 26,5% faţă de luna august 2015 şi cu 9,2% faţă de luna septembrie 2014. 62,4% dintre autorizaţii sunt pentru zona rurală.
In lunile august (9.055), martie (7.191) şi iunie (7.027) au fost eliberate cele mai multe autorizatii de construire pe segmentul rezidential.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus