CRESTERE AMETITOARE A PRETULUI MEDIU AL LOCUINTELOR DIN LONDRA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Nationwide Building Society, al treilea mare creditor ipotecar britanic, a confirmat miercuri ca pretul mediu al locuintelor din capitala londoneza este cu aproximativ 26% mai mare in al doilea trimestru al anului 2014 fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Pretul mediu in a depasit 400.000 de lire sterline (502.000 euro), dublu fata de media la nivel national.
Pentru a calma piaţa imobiliară, Banca Angliei adopta noi masuri care nu vor împiedica insa noi majorări de preţuri în viitorul apropiat, transmite Bloomberg.
''Ritmul anual de creştere în Londra va începe probabil să încetinească în următoarele trimestre, existând indicii că situaţia pe piaţa imobiliară se va modera'', a apreciat Robert Gardner, economist şef al Nationwide.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus