CRESTERE IN DOMENIUL BANCAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Bancile au anuntat ca au inceput sa inregistreze profit, dupa o perioada in care s-au straduit sa se mentina pe linia de plutire. Cresterea domeniului bancar se datoreaza creditarii in lei, programul Prima Casa fiind ca un motor de crestere.
Băncile par să fi recâştigat încrederea clienţilor, după o perioadă lungă în care au încercat să se poziţioneze drept instituţii prietenoase cu clientul. Cele mai importante bănci din sistem, BCR şi BRD, au raportat profit pe primele nouă luni ale anului în curs. În cazul BCR, este vorba despre un profit de 904 milioane de lei, în condiţiile în care anul trecut în aceeaşi perioadă, banca raporta pierderi. Schimbarea de trend a fost adusă de creditele în lei. Sunt multe credite Prima Casă, respectiv un avans de 17%, iar vânzările de credite garantate noi a fost de 48%. Dar şi au existat mai mulţi clienţi şi în cazul creditelor standard. Astfel, creditele de nevoi personale au avut un avans de 11%. Dar dacă populaţia pare din nou interesată de creditare, companiile nu au la fel de mult elan. Pe acest segment, doar IMM-urile au marcat o creştere, şi aceea infimă: 1,7%. A scăzut chiar şi numărul celor care ajung în situaţia de a nu putea să îşi plătească rata: creditele neperformante au scăzut de la 26,5%, cât era ponderea în septembrie 2014, până la 22,2% în aceeaşi perioadă a anului în curs. În privinţa depozitelor însă, nu sunt veşti prea bune. Acestea au scăzut în valoare cu 0,5%, până la 39,7 miliarde de lei, tot din cauza deficitului de clienţi-companii. Concret, în timp ce depozitele populaţiei au crescut uşor, cele ale firmelor au scăzut mai mult.  
BRD – Groupe Societe Generale a anunţat un profit net de 380 de milioane de lei la nouă luni, marcând o creştere spectaculoasă, de la profitul de 38 de milioane de lei atins în aceeaşi perioadă din 2014. Motorul de creştere a fost tot creditarea pentru locuinţe. În cazul particular al BRD însă, creşterea de pe segmentul creditării în lei nu a reuşit totuşi să compenseze pierderile aduse de împrumuturile în valută. Se resimte însă acelaşi apetit în creştere pentru creditare, volumul creditelor nou-acordate populaţiei crescând cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut. Prima Casă a susţinut 27% din totalul creditelor noi. La BRD, depozitele au înregistrat o creştere totală de 13,1%.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus