CRESTERE SPECTACULOASA A INVESTITIILOR IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Europa Centrala si de Est, a inregistrat in 2015 o crestere de 19% a volumului de investitii imobiliare. Valoarea record a investitiilor imobiliare din aceste zone ale batranului continent(exceptie facand Rusia) a depasit cota de 9,55 miliarde de euro, pe parcursul lui 2015.
Performanţa României nu a atins nivelul din 2014 (an în care volumul investiţiilor a fost surprinzător de mare), însă analiştii subliniază că sumele constante plasate la noi sunt departe de a fi neglijabile. 
Europa Centrală şi de Est aduce profituri însemnate marilor jucători imobiliari, astfel că sumele investite aici cresc simţitor de la an la an – comparativ cu anul 2014, volumul investiţiilor a urcat cu 19%, depăşind 9,55 miliarde de euro, potrivit celui mai recent raport regional al CBRE. Majoritatea ţărilor din această parte a Europei au înregistrat rezultate pozitive, însă Polonia şi Cehia s-au remarcat de la distanţă, atrăgând 70% din totalul investiţiilor din regiune (4 şi respectiv 2,7 miliarde de euro).
„Investiţiile în principalele ţări ale regiunii – Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia şi România – au fost în 2015 de 8,4 miliarde de euro, cu o creştere de 14% faţă de 2014 şi mult peste previziunile iniţiale. Performanţele excepţionale ale Poloniei consacrează pe deplin creşterea remarcabilă şi stabilitatea macro-economică a ţării, iar pentru Cehia, creşterea se bazează în principal pe două tranzacţii majore încheiate în 2015”, explică reprezentanţii CBRE.
Şi la noi în ţară, activitatea investiţională a fost marcată de o tranzacţie majoră pe segmentul de retail. Sumele plasate de-a lungul lui 2015 în imobiliare au fost mai mici decât în anul anterior, însă specialiştii explică această tendinţă prin faptul că anul 2014 a fost unul ieşit din comun, cu performanţe neobişnuit de mari. Previziunile pentru anul în curs sunt optimiste, indicând o creştere susţinută a interesului investiţional.
Încă din anul 2013, a urcat atractivitatea produselor de retail; însă în 2015, acest segment a performat remarcabil: investiţiile în retail au reprezentat 43% din totalul investiţiilor în Europa Centrală şi de Est. Creşterea anuală pe acest segment este impresionantă, de peste 160%, datorându-se, în principal, multitudinii de tranzacţii majore realizate în Cehia şi Polonia. În viitorul apropiat, analiştii spun că sunt aşteptate tranzacţii majore în Serbia, Croaţia, Slovenia şi Slovacia, întrucât investitorii caută să îşi întărească prezenţa susţinută pe aceste pieţe.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus