CRESTEREA ACCELERATA A POLULUI IMOBILIAR DIN ZONA CENTRU-VEST A BUCURESTIULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu realizat de o comapanie de consultanta imobiliara, in urmatorii trei ani se preconizeaza o o dublare a spatiilor de birouri de clasa A si o dezvoltare rapida a segmentului rezidential din zona centru-vest a Bucurestiului(Grozavesti - Politehnica - Vasile Milea - Orhideea - Academiei - Tudor Vladimirescu).
Acest studiu realizat de comopania ESOP l CORFAC International, presupune ca daca intre 2014-2017 s-au construit in medie 1.050 unitati/an, pentru 2018 si 2019 se vor construi 2.000 unitati/an.

Peste 35.000 de corporatisti sunt asteptati in birourile din zona Politehnica - Grozavesti - Orhideea - Tudor Vladimirescu in urmatorii trei ani, pe masura ce chiriasii mari, precum BCR, Bitdefender, IBM, DELL Secure Works, Schlumberger, Temenos, Misys, au anuntat semnarea contractelor de pre-inchiriere si acest lucru va antrena si sustine in cascada atat dezvoltarile de spatii rezidentiale, cat si pe cele comerciale.

In perioada 2018-2020, vor fi livrati 279.000 mp de spatii de birouri, fata de 286.000 mp cat au fost dezvoltati in toti cei 17 ani anteriori (2000-2017). Un singur an calendaristic - 2018 - va totaliza livrari record, 160.000 mp, o suprafata egala cu totalul livrarilor post-criza (2014-2017). La finalul anului 2020, stocul de spatii de birouri clasa A in zona centru-vest va fi de peste jumatate de milion de mp (565.000 mp conform livrarilor planificate si anuntate pana in prezent).

"Anul viitor, 2018, va aduce o crestere accelerata a polului imobiliar din zona centru-vest a Bucurestiului, atat in ceea ce priveste piata de birouri, cat si cea rezidentiala. Se vor inaugura cladiri reprezentative de birouri, clasa A, care vor schimba radical zonele Grozavesti si Politehnica, precum The Bridge, Orhideea Towers, Campus 6, Business Garden Bucharest, The Light dar si cladiri de clasa A in zona adiacenta zonei centru-vest, precum cladirile de birouri de la AFI Tech Park situate in zona Marriot - Tudor Vladimirescu", declara Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting.


stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus