CRITERII DE ACHIZITIE ALE UNEI PROPRIETATI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Multi straini care isi doresc sa detina o proprietate in Bucuresti au ca si criteriu de selectie zona in care aceasta este amplasata. In cele mai multe cazuri ei isi aleg imobile situate in centrul Capitalei. Romanii, se ghideaza dupa alte criterii, alegand o locuinta in functie de anul de construcţie, suprafaţa sau compartimentarea, fiind obligaţi să renunţe de cele mai mute ori la pretenţiile legate de zonă.
Locuinţele amplasate în centrul Bucureştiului sunt apreciate mai mult de străini, în timp ce românii tind să le observe dezavantajele. Obişnuiţi cu o piaţă liberă de o viaţă, străinii aplică fără să stea pe gânduri regula numărul unu a imobiliarelor: la achiziţia unei proprietăţi, trebuie avută în vedere zona, zona şi iarăşi zona.
O locuinţă amplasată în buricul oraşului îşi găseşte rapid chiriaş şi poate fi vândută oricând cu uşurinţă, astfel că alte considerente trec în plan secund – anul de construcţie, suprafaţa, compartimentarea, toate acestea reprezintă detalii fără greutate în decizia de achiziţie.
Fie că au probleme sau nu, apartamentele din centrul Capitalei sunt cumpărate, în general, cu gândul de a fi închiriate ulterior. De obicei, proprietăţile beneficiază de renovări masive la interior, pentru a putea fi închiriate cât mai uşor. La mijloc nu este vorba de pasiune sau de emoţii, ci doar de business: un astfel de apartament nu este căminul proprietarului său, este doar o sursă de profit. Mulţi dintre străini au învăţat că imobiliarele aduc mai mulţi bani decât băncile, profitul fiind mai sigur decât la bursă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus