CRITERIILE PENTRU ACHIZITIA UNUI IMOBIL S-AU SCHIMBAT SEMNIFICATIV FATA DE ANII TRECUTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Odata cu schimbarile pietei imobiliare, sfaturile specialistilor valabile in perioada de boom imobiliar s-au transformat in mituri invechite. O mare parte din criteriile valabile in urma cu zece ani dupa care se ghidau multi din cei care doreau sa faca o achizitie imobiliara se dovedesc a fi astazi inutile.
Condiţiile pieţei imobiliare s-au schimbat extrem de mult într-un singur deceniu – de la frenezia anilor 2006-2008, la blocajul care a paralizat inclusiv domeniile conexe şi până la situaţia actuală, de mijloc. Rapiditatea schimbării i-a bulversat pe mulţi români, majoritatea nefiind nici pe departe obişnuită cu evenimentele dintr-o piaţă liberă. După o perioadă prea scurtă de dezvoltare sănătoasă a segmentului real estate, reguli ce păreau de neclintit s-au schimbat dramatic.
Una dintre cele mai mari lecţii predate de recenta criză este că piaţa imobiliară poate fi la fel de riscantă ca şi bursa, dacă nu chiar mai rău. Până acum 10 ani, imobiliarele erau privite ca fiind o investiţie sigură, care se apreciază câte puţin, dar constant. Banii băgaţi în proprietăţi erau priviţi ca fiind mai în siguranţă decât la bancă. După tsunami-ul financiar care a lovit întreaga lume, lucrurile s-au schimbat considerabil chiar şi în cele mai importante metropole ale lumii. Cele mai multe locuinţe din Bucureşti s-au depreciat simţitor, creditele imobiliare contractate în perioada de vârf au devenit împovărâtoare, iar proprietarii au învăţat că achiziţiile trebuie făcute cu prudenţă, în urma unei analize detaliate.
Criza a dus la o tăiere drastică a preţurilor, dar în anumite oraşe şi zone, proprietăţile sunt în continuare mult prea scumpe pentru veniturile celor mai mulţi angajaţi tineri. În multe cazuri, eforturile financiare făcute de o familie tănără pentru a-şi deţine propriul cămin sunt nejustificat de mari, singura explicaţie fiind legată de cultură.
Americanii au lansat zicala „location, location, location”, iar o lume întreagă a importat-o; înainte de criză, cele mai bine vândute proprietăţi erau cele amplasate în zone cu reputaţie. Locuinţa perfectă trebuia să fie amplasată într-un cartier cu o comunitate deja închegată, cu şcoli şi grădiniţe în apropiere, departe de zgomotul marilor bulevarde şi al gărilor sau aeroporturilor. În prezent, cele mai inspirate investiţii apar în zonele în curs de dezvoltare, care nu au ajuns încă la apogeul succesului. Viitorul unui cartier trebuie să fie prioritar, în decizia de cumpărare, nu prezentul.   
Giganţii imobiliarelor au spus mereu că zona este cea mai importantă, întrucât o proprietate de o calitate inferioară poate fi refăcută/îmbunătăţită, în timp ce cartierul nu poate fi curăţat. Însă au existat numeroase situaţii în care problemele locuinţei s-au dovedit atât de mari, încât costurile de reparaţii s-au ridicat la sume uriaşe, investiţia fiind păguboasă, la final. În acest caz, devine o opţiune mult mai bună şi mai profitabilă achiziţia unei proprietăţi în stare bună, amplasată într-un cartier mai puţin faimos.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus