CRIZA IMOBILIARA A TRECUT, INVESTITIILE IN IMOBILIARE REAPAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Astfel, dezvoltatorul a anuntat demararea lucrărilor de construcţie la următoarea etapă de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Residenz din Chitila, care va cuprinde încă 132 de apartamente.
Aceasta decizie este motivată de creşterea interesului investitorilor pentru piata imobiliara si implicit de creşterea ritmului de vânzări din ultima perioadă.

Ansamblul Residenz, dezvoltat de Ţiriac în parteneriat cu grupul german LBBW Immobilien, cuprinde în prezent 364 de apartamente cu trei, patru şi cinci camere şi a înregistrat în primele 11 luni ale acestui an o creştere de 68% a numărului de tranzacţii, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit reprezentanţilor Ţiriac Imobiliare.

 Cele mai solicitate apartamente au fost cele cu trei camere, cu suprafeţe construite cuprinse între 96 mp şi 109 mp, precum şi imobilele cu patru camere, cu o suprafaţă de 121 mp.

 „Sectorul rezidenţial a înregistrat în acest an semnale încurajatoare. Ne menţinem estimările optimiste şi ne bazăm pe intensificarea numărului de tranzactii şi pe o evoluţie superioară a ultimului trimestru din 2014. Astfel, preconizăm o creştere de 71% a tranzacţiilor imobiliare în cadrul Residenz pentru ultimul trimestru al anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat Tudor Mihai, directorul comercial al Ţiriac Imobiliare.

 În prezent, gradul de ocupare al complexului este de 96%, următoarea etapă fiind reprezentată de finalizarea celei de-a patra faze a proiectului Residenz – Cartierul German, ce va cuprinde 132 de apartamente.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus