CRIZA IMOBILIARA LOVESTE DIN NOU IN DUBAI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Miraculos prin rapiditatea cu care s-a dezvoltat, prin unicitatea cladirilor, a insulitelor artificiale, Dubaiul are o piata imobiliara aflata in plina criza. Valoarea proprietatilor din Dubai scade în cel mai accelerat ritm din întreaga lume. Preţurile se prăbuşesc mai repede decât în tarile care au economia cu probleme mari, Grecia sau chiar Ucraina.
Valoarea proprietatilor din Dubai a scazut in ultimele 12 luni cu 12,2 procente. Preturile construcţiilor scad mai repede decât în Ucraina, unde s-a consemnat un declin al preţurilor de 12 procente. Iar Ucraina totuşi şi-a pierdut o parte din teritoriu, este scena unui conflict şi se află în pragul colapsului economic.
China, ţara care a alimentat de-a lungul anilor o bulă imobiliară de proporţii, a înregistrat acum scăderi de 5,7 procente. Problemele din piaţa imobiliară a Chinei au fost văzute ca un risc major pentru economia globală şi totuşi, deşi scăderea preţurilor este foarte mare, cea din Dubai e dublă. 
Nu este prima data cand Dubaiul se afla in criza imobiliara. Aici proprietăţile se scumpesc brusc pentru ca mai apoi să se ieftinească brusc. Piaţa imobiliară de acolo este prinsă într-un ciclu agresiv de boom şi criză. În 2009, Dubaiul a fost lovit din plin de recesiunea care a afectat tot globul. Economiştii spun chiar că oraşul a fost printre cele mai afectate din lume – comerţul a îngheţat, turismul s-a prăbuşit iar imobiliarele s-au ieftinit in timp record.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus