CRIZA SI URMARILE EI PENTRU DEZVOLTATORII IMOBILIARI SPANIOLI DIN PIATA ROMANEASCA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Venite in Romania cu ganduri mari de dezvoltare imobiliara, multe companii spaniole au fost afectate de criza. Unele se mentin pe linia de plutire, insa altele nu au reusit sa duca la bun sfarsit planurile incepute. 
Inainte de criza financiara globala grupul spaniol Martinsa Fadesa achizitioanse in Romania terenuri in suprafata de 80 ha in vederea dezvoltarii unor proiecte imobiliare. Terenurile sunt amplaste in Bucuresti si Bacau.
Din pacate, aceste planuri mari ale companiei s-au destramat deoarece Martinsa Fadesa a depus cererea de faliment inca din 2008, cand inregistra datorii de 7,8 miliarde Euro.
Mai multe companii spaniole puse la grea incercare de criza financiara incearca sa vanda si sa valorifice terenurile din Romania achizitionate pentru proiecte imobiliare de anvergura.
Grupul Gran Via a vândut bucăţi din platformele pe care le deţinea, iar cu banii obţinuţi a pornit construcţia de locuinţe. Este vorba de proiectul Timişoara 58, de pe terenul Frigocom, unde a finalizat anul trecut primele 84 de apartamente, iar anul acesta mai finalizează alte două blocuri. 
Şi grupul Ibiza House a investit zeci de milioane de euro în terenuri şi proiecte rezidenţiale în Bucureşti. Proiectul Ibiza Sol din Pipera, proiect dezvoltat de Ibiza House este în insolvenţă de la începutul lui 2012.
Grupo Lar au investit in Romania in doua proiecte rezidentiale. Unul dintre ele, Natura Residence a fost finalizat, dar 25 de apartamente din acest complex rezidential inca asteapta sa fie vandute. Cel de-al doilea proiect a fost abandonat, iar compania isi asuma pierderea investitiilor.
Un alt investitor spaniol in piata imobiliara din Romania, compania Hercesa cu un portofoliu impresionant de terenuri cauta solutii pentru a se redresa. Compania Hercesa incearca sa valorifice cateva terenuri pe care le detine in Romania pentru a mai construi apartamente in complexul Vivenda dezvoltat de aceasta in sectorul 2 al Capitalei. 
Alte companii spaniole care au crezut in oportunitatile pe care le avea Romania inainte de criza, incearca sa vanda terenurile achizitionate aici si sa paraseasca tara noastra.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus