CTP A ACHIZITIONAT UN TEREN DE 20 DE HECTARE PENTRU A DEZVOLTA UN NOU PARC INDUSTRIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
CTP a devenit in 2015 cel mai mare proprietar de spatii industrial-logistice de pe piata din Romania. Recent, Compania cu capital olandez, CTP a cumparat un teren cu o suprafata de 20 de hectare,  amplasat lângă depozitul Pepsi de la ieşirea din Bucureşti spre Piteşti. Potrivit informaţiilor Capital, lotul a fost achizitionat de la investitori italieni aflaţi în relaţie de afaceri cu grupul italian Cefin.
AIC Industrial & Logistic Development, noua divizie imobiliară a Cefin, rezultată după dizolvarea Cefin Real Estate, a anunţat pe site-ul propriu că a acţionat ca intermediar pentru achiziţia a 20 de hectare de teren cu destinaţie industrială pentru CTP în cadrul A1 Industrial Park.
CTP şi-a marcat deja lotul achiziţionat de la italieni pe site-ul de promovare a spaţiilor pe care le are în proprietate.
Investitorul a mai cumpărat în acest an un proiect dezvoltat de Cefin în Arad şi care din cauza datoriilor a fost preluat de banca finanţatoare. Cefin Logistic Park din Arad a fost preluat în procedură de insolvenţă de la Volksbank pentru circa 15 mil. euro.
CTP, prezent in piata din Romania de la sfarsitul anului 2006, a reusit pana in acest an sa adune 
o suprafaţă de peste 340.000 mp, devenind astfel cel mai mare proprietar de spaţii logistice din ţară. Pentru a fi lider CTP a cheltuit circa 150 mil. euro si isi anunta intentia de a ajunge la active de peste 250 mil. euro în România.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus