CTP A DEMARAT LUCRARILE DE CONSTRUCTIE A DOUA CLADIRI IN CTPARK BUCHAREST WEST

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania cu capital olandez CTP, a demarat lucrarile de constructie a doua cladiri de birouri în cadrul parcului CTPark Bucharest West. 
CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii industriale şi logistice, a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis, in a doua jumatate a anului trecut. 

 Remon Vos, Director General al CTP, a spus ca: „Valoarea investiţiei se ridica la 25 de milioane de euro, iar finalizarea este anunţată pentru primăvara anului viitor''.
Lucrările pentru dezvoltarea suprafeţei construite a parcului 
la 130.000 de metri pătraţi au început in primăvara acestui an. La finalizarea celor doua noi cladiri parcul se va mari cu 68.000 de metri pătraţi.

Proprietatea în dezvoltare va fi realizată în conformitate cu standardul de construcţie CTP, având înălţime utila de 12m, dimensiunea modulelor de 12m x 24m, structură de beton prefabricată şi o încărcare utila proiectată de minim 5 tone/mp .

„Clădirile vor fi echipate cu sisteme de protecţie şi stingere de incendiu conform ultimelor norme. Faţada va fi realizata din panouri sandwich iar intrările principale şi suprafeţele vitrate vor fi de tip perete cortină. În plus, clădirile sunt proiectate şi vor fi certificate conform standard Breeam, fiind eficiente din punct de vedere energetic. Iluminatul va fi de tip LED cu senzor de prezenţă şi crepuscular, iar spaţiul de birouri include finisaje de cea mai bună calitate”, spune Florin Stroe, Senior Project Manager şi Director Regional al CTPark Bucharest West.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus